At beslutte book livemusik eller book standup – Planlægningsglade mig står for book underholdning ved et bookingbureau

Jeg vedtog for et par uger siden at være en del af udvalget for fest for vores vordende fest på mit arbejde. Siden fik jeg tildelt ansvarlighed omkring at kontakte et bookingbureau , http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, der vil finde et nummer, som der vil fornøje os medarbejdere når vi når til aftentiden. Vi spille fodbold og danse om dagen, men senere står den på ”book underholdning , http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/, ” af at noget sjov ved et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Gud ske lov er der ikk kolleger, som at der har fremtrædende holdninger til noget angående book underholdning. Det kommer garanteret an på, hvilke komikere eller bands det her bookingbureau oplyser som at der er ubeskæftiget på dagen. Og selvfølgelig endvidere hvad prisen er på book underholdning af livemusik sammenlignet med standup.

Når det gælder book underholdning, så adspørger jeg de andre folk i udvalget. Men nogle vælger book livemusik , http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/, , og andre går efter book standup. Jeg har inviteret de øvrige i udvalget afstemme omkring book standup eller book livemusik og ved I hvad. I festudvalget er vi ialt 9 og sandelig om ikke der er fire stemmer på book standup og 4 valg på book livemusik. Derfor ska’ jeg på egen hånd træffe valget når jeg skal snakke med det bookingbureau, jeg har set mig lun på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.