Burde min kæreste eller mig gå sejrsfuldt ud af valget angående Skagenshegn versus støjhegn?

Familieforøgelse og nyt ansvar. Vi skal inden for få uger have lille sød gravhundehvalp, kæresten og jeg, & derfor tog vi os sammen til en ting, som både jeg og ham alt for længe har udskudt. Ham og jeg skal købe 1 hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn – om matriklen. Hegnet er jo en stor ting & ikke et anlægsarbejde, vi har fået gjort i mens undertegnede er begyndt at komme ud i haven og finde småting derud til. Men i dag må det altså blive besluttet. Men nu kommer spørgsmålet om hvorvidt min mand og jeg ønsker et praktisk støjhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – eller et Skagenshegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – .

Min kæreste Lauritz argumenterer godt for et støjhegn, der forståeligt nok er et vældigt praktisk hegn og som navnet antyder beskærmer mod trafikstøjen fra den store vej, som vi har ret nær på murermestervillaen. Logiske jeg forstår godt hans mange holdninger omkring det støjhegn. Mere romantiske mig tænker bare at et hegn som det virker temmelig højt og tæt. Hans model med et støjhegn forærer os dog samtidig øget privatliv. Og mig der er glad for klatreplanter kan ozz godt plante fine planter mod hegnet.

Jeg selv er lidt faldet for et lavere Skagenshegn. Skagenshegnet er klassisk og flot hvidt og måske en kende traditionelt. Hegnet syner passende i højden, og hegnet matcher rigtig lækkert med mine tanker omkring godt med kaprifolier ved sådan et kridhvide hegn som vi kan få med et Skagenshegn.

Ville I gå efter et smukt Skagenshegn eller det praktiske men måske kedelige støjhegn, hvis I præcis som min kæreste og jeg levede tæt ved ringvejen og sku’ vælge hegn? Inden næste uge skal ha’ købt det dælens hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.