En KMO godkendelse er en nødvendighed, idet du vil reparere air-condition anlæg

Vigtigt bliver det som værende sælger eller reperatør, at du har mulighed for at udstråle troværdighed plus faglighed overfor kunderne. Kunderne bør være garanteret, at du ej er i tvivl om hvad du laver, og at kunderne får et produkt, som bliver hundredepct. i orden. Viser du en KMO godkendelse i kølemidler, har du et anerkendt certifikat på, at fagligheden forbliver god nok & at din reparation af anlæggene forbliver i høj kvalitet. Derudover betyder det, at du er up-to-date med eksisterende love.

Der er to former for KMO godkendelser. Hvilket område, du arbejder indenfor er afgørende for, hvilken form for KMO godkendelse du bør bruge. Et to-døgns træningsforløb kan du vælge, hvis du er i branchen med de mindre A/C anlæg, der sidder i køretøjer. Instruktion til besparende & uforurenende brug plus dyb ekspertise omkring anlæggets opbygning kan du med dette kursus få. Er du derimod i branchen med større stationære maskiner, skal du vælge en mere langvarig KMO godkendelse, nemlig 9 døgn. Enormt dygtig til køleanlæg, bliver du til slut.

Et diplom på beståelse vil blive uddelt, eftersom begge kategorier af KMO godkendelse endes med en eksamen. Dette eksamensbevis kan give dig lov til at installere varmepumper og vil oveni løfte din kundskab hos kunderne. Med brug af en KMO godkendelse vil du dermed sikre dig stor kendskab til varmepumperne, god insigt i industrien og tilfredse samt glade kunder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>