Et par forslag til at indrette dig med eur-paller, europalle, paller og pallerammer som grundmidler

Eur-paller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33 – er en økonomisk måde at danne stole, senge og borde i.. Du kan ind imellem tilvejebringe genbrugte Eur-paller, pallerammer - http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – og paller i butikker eller måske har du altid mulighed for at finde pallerammer og paller såsom eur-paller/europaller uden at det koster ret meget mange steder. Man skal ikke absolut være totalt gør det selv-typen, før at man på egen hånd kan lave kraftige og afslappede møbler af Eur-paller og andre paller og pallerammer.

Eur-paller, europalle - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – , paller og pallerammer kan man f.eks bruge til at danne en dobbeltseng med understel,

ventilering under sengemadrassen og et lækkert hovedgærde. Man kan desuden gøre brug af paller, Eur-paller og europalle til terrassedæk, mens pallerammer tydeligvis er formålstjenligt til køkkenbedet, blot må pallerammerne ikk være imprægneret. Pallerammer er nemt at skabe om til køkkenhaven. Alternativt kan du placere pallerammer sammen og få en have, som at der står i trappesystem. Skal du komme væk fra kemisk behandlede paller og pallerammer, så hold dig til eur-paller. For de er ikk trykimprægnerede.

Pynt en nyindkøbt europalle eller placere flere paller i forlængelse af hinanden og hæng dem op op i stuen eller soveværelset som en alternativ og miljøvenlig hylde til bøger. Eller Kreer et sofabord, man kan rykke med brug af europalle eller eur-paller som har hjul på.. På kreablogs ligger der store mængder af forslag, hvor søde og kreative bloggere viser, hvorledes vi anvender paller såsom eur-paller/europalle og pallerammer som en praktisk og billig bidrag til deres hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.