Forestillinger om komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Som nye herrer i eget hus må min kæreste og mig altså til at vedtage ting som komposit hegn og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn. Vores baghave går lige ud til en offentlig sti og er udelukkende skærmet af med liguster. Mig & min kæreste holder af baghavens panoramaudsigt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at glane ugeneret ind. Og vi have punkter i haven, hvor han og jeg sidder i fred.

Jeg er begyndt at søge på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn efter at kæresten og mig flyttede til Virum. Uffe og jeg ved ikke rigtig, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi går i hvert fald efter et vedligeholdelsesfri hegn til baghaven. Dér er enighed på dét punkt.

Min bror har fået udfærdiget komposit hegn i baghaven, og han er meget begejstret for sit valg. Jeg mener at det kan købes i flere mørke & lyse farver og mål. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er mørkt, mens jeg og kæresten sikkert vil gå efter et hvidt/lyst komposit hegn. Vi foretrækker det hyggelige, gammeldags og lidt slidte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.