Gynækolog – test af fertilitet under en gynækologisk undersøgelse

For tiden har jeg ik nedskrevet så meget med hensyn til kærestens og mit baby-projekt. Anledningen er at jeg med tiden er lidt trist over det savnede virkning. Det er lige om lidt 13 måneder siden at jeg droppede præventionen uden gevinst. jeg overvejer her for tiden, om hvorvidt jeg burde ringe til en gynækolog og få testet min kærestes og min fertilitet.

En veninde jeg har har for nyligt fået gik til en gynækologisk undersøgelse for en smule tid siden hvor hun fik gennemgået fertilitet. Annette har viser det sig noget der er kaldt Cystisk Ovarie Syndrom, der bremser hendes fertilitet. Heldigt, at veninden endte med at komme til gynækologisk undersøgelse. Efter testen har den pågældende gynækolog anledning til at nytte hende til en forbedret fertilitet.

Nu min kæreste, jeg og min veninde stadig er unge og sprøde har jeg egentligt ikk skænket fertilitet særlige ideer må jeg vedstå. Jeg mente basalt at fertilitet og gynækologisk undersøgelse var mest præcerende for personer i 30′erne. Men tillige en 22-årig har behov for at se at komme til gynækologisk undersøgelse hos en gynækolog der kan afklare problemer med fertilitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.