Hermed er Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense overstået

Overvejer du gennemføre en Hf Odense, Hf fyn (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus) eller Fyns hf-kursus?

Uanset hvaffor drømme for dit studie, du har, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de sgu for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg kommer ind.

Måske har dig der følger med her længe overvejet, hvad du har lyst til at være. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går snarere efter et sprogligt studie på Odense Universitet.

Ved du ik, hvad du helst vil arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med folkeskolen. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at vælge. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af skolen til maj, og ønsker du at opnå en HF på Fyn med rigtig mange valgmuligheder til rådighed? Når du tager din Hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du selv designe HF’en til lige akurat det studie, som du drømmer om. En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover den klassiske HF med valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense desuden linjer så som: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så du bedst kan berede dig på din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Vil du gerne at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en masse adgangskrav. Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Bliver du færdig med folkeren til maj, skal underviserne overveje, om du på nuværende tidspunkt kan læse en HF eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på hf’en hos Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense. Det skulle jeg, men det er overhovedet ikke så slemt, som det lyder.

Livet på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus er besværdet værd

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.