Husk at tage til Efterskolernes Dag inden at du beslutter dig for valget af din efterskole

Et held var det at min mor og mig tog rundt til Efterskolernes Dag - www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag – inden jeg besluttede mig for at vælge skole. Efter Efterskolernes Dag vidste jeg, hvad for en skole jeg ville gå på. Jeg fravalgte sgu den efterskole, som var min umiddelbare førsteprioritet, for ved Efterskolernes Dag var det bare en anden, som at der var mere mig. Det oplevedes mere hjemme det andet sted.

Det er med at opstøve den rigtige efterskole og så søge plads. Før end at jeg kendte til Efterskolernes Dag var jeg ret meget i tvivl. Efterskolernes Dag er en dag, hvor de har åbent hus, så unge er velkommen til at kigge indenfor. Det kan blive en lang omgang, men det er dejligt at komme ud og besøge de efterskoler du har kig på og smage på stemningen og lærerne.

Efterskolernes Dag er Der er en forvirrende begivenhed at ræse rundt til Efterskolernes Dag. Mine forældre har ik nogen dyt, så vi lånte min morbrors Volvo, så jeg havde mulighed for at kunne nå ud til de efterskoler jeg havde kig på. Da vi havde besøgt skole nr 2 på Efterskolernes Dag anede jeg hurtigt, at det ville være denne efterskole, jeg ville søge hos.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.