I huset har vi meningsforskelle – lagkagefyld plus skattejagt versus hegnsstolper & havelåger

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Manden ser i de her dage ikke ud til at kunne gruble over andet end havelåger og hegnsstolper, imens jeg tuller rundt & grunder over vores yngstes børnefødselsdag med fyldet til lagkagerne plus sodavand. Iiih. Min mand og jeg vil tage os sammen og få skifte husets primitive gærde, og arbejdet kræver friske hegnsstolper og at min mand og jeg skal vælge imellem mange forskellige havelåger. Det er fair nok men ku’ alt det havehalløj ik liiige stå standby til når jeg og ham har klaret festen for børnehaven, hvor ham og jeg får syvogtyve kiddos på besøg? Den planlægning er ganske vildt at ordne helt alene, tænker undertegnede.

Efter at ungerne på besøg er bespist med lege og banan/kiwi/jordbærlagkage, så skal vi sammen bestille hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så skal undertegnede sandsynligvis ikke regne med, at travle jeg får fred for kærestens snakkeri omkring fordele ved havelåger der kommer med lås, hegnsstolper i træ versus alu og lignende haveplaner. Aah beslutninger

Personligt har jeg aldrig grundt over min smag inden for hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har før været en ting, der var der, der hvor jeg har haft barndomshjem som lille. Men nu og her har jeg og manden selv villa og må træffe valg om sådan noget. Manden har opdaget flere rationelle firmaer på internettet og ka’ ikke beslutte sig for om vi skal have hegnsstolper af aluminium eller træ. Undertegnede er vidst mest til træ, meen det kan ozz tænkes at alu-hegnsstolper virker ganske lækre og stærkere? Måske er det bedst?

Manden og jeg diskuterede hvorvidt vi skal ha’ en høj låge, og i dag har min kæreste opdaget flere solide og flotte havelåger, som endog også har lås. Sådan noget lyder godt, for manden og mig har et hus på en vej, hvor vi har haft flere indbrudsforsøg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.