Jeg kan kun anbefale Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus

Er Fyns hf-kursus » www.vucfyn.dk/fynshfkursus,, HF Fyn eller Hf Odense relevant for dig

Uanset hvad for nogle drømme for dit studie, du gør rundt med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde mine drømme sgu for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at læse til. Det kan være, at du tænker dig at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du lige efter en sprogvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, da jeg blev færdig med skolen. Aner du det heller ikk?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver dig 2 år til at komme på rette spor. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeskolen til sommerferien, og ønsker du at få en uddannelse med en masse muligheder til rådighed? Gennemfører du din hf i Odense hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så har du mulighed for at styre den til nøjagtigt det studie, som du drømmer om at blive optaget på. Jeg er glad for den beslutning.

Som noget ekstra, udover den almindelige HF , hvor der er valgfag på a, b og c, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense samtidig målrettede linjer: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. De er specielt skræddersyede så de kan klæde dig på til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Vil du at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en hel række adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så vurderer dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af 9. klasse til juni, skal underviserne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan tage en Hf. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn. Det skulle jeg, men det er slet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Det skal du læsere nok slippe fint igennem, så I kan starte på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.