Job med gummilister, lister, gas cylinder og stropper

Min fantastiske storebror starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter gas cylinder - www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre – , lister, stropper - www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper – og gummilister - www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter – . regner ud, så kender jeg ikk noget som helst til gas cylinder, lister, stropper og gummilister. Eller … stropper kan eksempelvis være anbragt i s-bussen, som vi passagerer ka’ støtte os til, eller i mit overtøj, så den kan hænge. Og gummilister forbinder jeg med at lister i for eksempel bruseren.

Gas cylinder, lister, stropper og gummilister som arbejdsområde er uvant for mig. Vi snakker tit og ofte om job, jeg & storebror, så undertegnede er nysgerrig omkring, hvaffor nogle ting Klaus senere vil berette om gummilister, gas cylinder, stroppe og lister.

Stropper af gummi har jeg hørt kan bruges til presenninger, trailere og lastbiler. Gas cylinder kan både bruges til kontorstole, køkkenlåger og i drivhuse, meddeler broren. Jeg har vidst ik helt forstået hvordan den slags gas cylinder kan bruges på nær at virke som en form for fjeder måske.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.