Lige meget om man elsker hastighed el. afslappende overfarter, er en påhængsmotor et glimrende påhit

Til den tid, hvor det danske vejr endnu engang starter med at føles varmt, & den varme årstid forkynder sin ank., bliver det for en god del danskeres vedkommende ligetydigt m. sejlads. Hvad enten det er hurtighed & spænding i en speedbåd, som trækker, eller om det derimod er en rolig fisketur i 1 bitte optimistjolle, er det vildt hyggespredende at nyde solskinsvejret til søs.

Af akkurat den årsag gør mange anvendelse af 1 påhængsmotor [http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer] – & det er et suverænt påhit. Ved brug af en påhængsmotor er du nemlig fri for at blive nødt til at forrette det anstrengende hyr alene. Du kan derimod alene tage plads & opleve det lækre vejr, imens motoren driver optimistjollen fremad.

Hvad for en type af påhængsmotor, du skal have, kommer an på den måde, på hvilken du bruger jollen. Kan du lide høj fart? Hvis ja, må du vælge en stor & stærk påhængsmotor, som kan skubbe dig igennem bølgerne med en flyvende fart. Er du tværtimod i højere grad ude efter en doven sejltur…? Hvis svaret er ja, er det en lidt mindre påhængsmotor, du skal anskaffe dig.

Ét er under alle omstændigheder stensikkert, & dét er, at både volumiøse og mindre både har gavn af en påhængsmotor, og det har du også. M. sådan en er sejlturen jo væsentligt nemmere, & det kan da ene og alene være en fordel. I bund & grund er det en alle tiders idé allerede nu at begynde at kigge på påhængsmotorer. Til sæson for sejlads bliver der nemlig stor efterspørgsel, & det er ærgerligt at være for sent ude!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.