Mit hjem mangler for alvor spritnye flotte lamper

Ihh, undertegnede har glædet sig til at få lov til at løfte sløret for denne glædelige udmelding længe, føles det nær ved som om. Undertegnede har været så meget oppe at køre, men nu er alt længe ventet formelt set i orden, så I skal derfor være de første til at få nyheden serveret!

I en masse år har jeg ønsket mig den perfekte villa, som jeg for nylig har fået. Villaen føles stor såvel som nyrenoveret, med et lyst bad og en balkon, som jeg glæder mig til at bruge i sommerhalvåret. Det eneste som mangler i dag, er faktisk en del lamper (http://www.lampeguru.dk/), for jeg har allerede bestilt alle de møbler, som jeg savner. Jeg har fået at vide, at det egentlig virker ganske betydningsfuldt hvilke slags lamper, som findes i et hus.

Umiddelbart skal her helt sikkert findes lamper hvor det er praktisk, dog man bør ej udelukkende vælge de billigste lamper, for de har faktisk indflydelse på indtrykket af lejligheden som helhed. Jeg overvejer, at jeg evt. vil bestille anerkendte lamper til spisestuen – evt. 3 House Doctor lamper til at sætte tæt på bordet. I mit køkken vil jeg helst have sådan nogle spotlight lamper og lamper under køkkenskabene, som giver lys direkte ned på køkkenbordet. En smuk lysekrone, som har mulighed for at give folk en smuk velkomst til hjemmet, havde jeg egentlig overvejet i entréen. Smukke lamper hænger der allerede i badeværelset, så disse behøver jeg ej at skifte.

Det vil desuden virke som en fornuftig idé at vælge et par stående lamper til stuen samt sovekammeret, som man eksempelvis kan benytte til at læse bøger. At de helt rigtige lamper får mulighed for at forbedre min bolig, er jeg sikker på, i tillæg til at jeg ikke skal sidde i en mørk lejlighed.

Så, trofaste læsere..? Vil I yde hjælp med at opstøve de nødvendige lamper til mit spritnye, flotte hjem? Vil I ikke nok..? Jeg er langtfra så tryg ved at poste billederne af hjemmet herinde. Findes det altafgørende, sender yours truly naturligvis med glæde fotografier af lejligheden over email til jer. Sæt i gang..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.