Moi erhvervede lige nyt ind shopping af 80’er udklædning & 80’er tøj

80’er tøj plus 80’er udklædning/80’er kostumer er jeg totalt henrykt over. Modeglade jeg nyder det så meget, at undertegnede reelt opstøver en stor part af mit 80’er tøj hos internetbaserede kostumeforretninger blandt butikkens 80’er udklædning & 80’er kostumer. De har for manges vedkommende neonfarvet cool tilbehør så som f.eks benvarmere, hotpants og strømpebukser.

Jeg udlever flittigt trangen til 80’er tøj og har naturligvis tit indbudt til festivitas der har temaet 80’ tøj, 80’er kostumer og 80’er udklædning. Moi er absolut ikke den eneste der har denne trang. Min 1 år ældre søster er præcis også sådan – at jeg har glæden fra Mia, at jeg hylder 80’er tøj, fordi min søsterstoresøsteren i gennem store dele af vores teenagetid havde 80’er udklædning og 80’er kostumer på både til hverdage og til fester. Ind imellem i 100 procent 80’er udklædning dog ind imellem bare med enkelte accessories.

80’er stilen med piger på rulleskøfter og masser af kulør er jeg pjattet med. Det er virkelig en kontrast, når alle mulige tuller rundt på skolen 100 procent iklædt tøj i monokrom, at jeg så trækker i 80’er tøj med godt med farver. Eleverne bekender at mit tøj giver referencer til 80’er udklædning – og tøjet er ofte også 80’er kostumer, jeg benytter, i det kostumerne har billige priser og er en god anden mulighed end at gå i genbrugs-butikker, som sjældent har fuldblods 80’er tøj. Det er nemt og hurtigt at købe undertegnedes 80’er kostumer i en netbutik og de levere klunset inden for få hverdage. Og får undertegnede behov for at hoppe i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så tilbyder butikkerne faktisk ret meget kluns og tilbehør fra øvrige tider i 90’erne. Samt utallige udemærkede coctailkjoler, som mine bedsteveninder hylder. Et par af mine piger har dog også på egen hånd købt lidt 80’er udklædning som fx funky briller og armbånd i neon, så stilen med 80’er tøj udbredes langsomt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.