Mon en af jer ka’ rekommandere et styk billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring?

Forleden kom undertegnede sørme til at konsumere den fulde min pengeopsparing på min nye mc. Fuck. Jeg må jo ikke glemme, at der i øvrigt MÅ vær’ plads i økonomien til en billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring + udstyr og reservedele. Typisk mig at lade ligge at at tænke på udgifterne til et styks billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, idet uovervejede jeg kom af med alle mine mønter på en mc. Nuvel heldigvis har jeg en godt betalt stilling, hvorfor der nok sporenstregs ska’ komme granater til et styk billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring.

Men ved hvad for et motorcykelselskab skal undertegnede anskaffe min billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring. Mit eget forsikringsselskab tilbyder så ikk’ billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, så undertegnede ska’ afsted at finde et rationelt forsikringsvirksomhed. Min tvillingebror gjorde undertegnede i sin tid interesseret i at cruise på motorcykel. Mine tøser er sørme ikke enige i min fritidsinteresse, men jeg var pjattet med at komme med bag på hans motorcykel, så nu skal jeg min personlige mc & et styk åndssvag men selvfølgelig såvel obligatoriske billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring. Sådan et styks forsikring er så vidt jeg har opfattet lovpligtig, så du ka’ ik komme uden om at eje en billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, selvom man ikke virker som en typeen person, der nødvendigvis huske forsikringen. Undertegnede forsikrer mig ikkikik’, med mindre jeg absolut skal for at leve op til loven.

Stop lige, det må være nemt at opstøve et styk billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, der matcher lovgivningen, så jeg endelig kan give den gas. Så fremt I læsere besidder masser af viden om billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, så hit lige med et tip.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.