Splinterny tidsregistrering anvendende digitalt stempelur hvor jeg jobber

Tidsregistrering (danmade.dk) på arbejdspladserne funkede før i tiden ved, at arbejderne stemplede stempelkort, som ved brug af et stempelur (danmade.dk/produkter/stempelur) blev stemplet. Nu er tiden løbet fra sådan en gammeldags og temmelig tidskrævende proces. Så brug af stempelur til praktisk tidsregistrering foregår digitalt og det her stempelur leverer data mekanisk videre til folk i regnskabsafdelingen. Egentligt kan samtlige medarbejdere as far as I know fremfinde hver eneste tidsregistrering og stempelur og søge, såfremt der udspringer vaklen omkring, hvornår man gik i onsdags. Så er der ingen som at der bli’r forfordelt.

Før jeg blev ansat her dér, hvor jeg har arbejde idag kendte jeg ikke til stempelur og var nødt til uden elektroniske hjælpemidler at skulle skrive min egen tidsregistrering. Det kan måske give frihed, selv at klare tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men at vi benytter digital, automatisk tidsregistrering er jeg oprigtigt ret godt lykkelig over, så jeg ikk selv i slutningen af ugen skal holde styr på, hvor vidt jeg er i over- eller underskud. Og jeg har mulighed for jobbe for fuld smadder i mens vores online stempelur ordner alt der hedder tidsregistrering i perioder i mens jeg drukner i ekstraarbejde. På den måde er jeg ik nødt til at holde styr på og erindre tidsregistreringen når jeg bare vil hjem og jeg trænger til at tage hjemad.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.