Turen går til enten Torremolinos, Fuengirola eller Costa del sol

Min baby er i forgårs paseret 9 måneder og undertegnede har stærke trang tilstærke ønsker om et afslappende og langvarigt stay på f.eks Costa del Sol , www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol, . Jeg og manden rejser gerne tre til fem gange om året til såvel byferier i Riga og London til månedslange rejser til Papua new Guinea, ved middelhavet eller til Vegas og Los Angeles. Deraf følgende er jeg begyndt at blive desperat. De forrige tolv måneder har ham og jeg vitterligt udelukkende draget i sommerhuset uden for Roskilde, så vi er begge begyndt at blive desperat. Suk.

For tiden plaprer Hr. Kæreste og mig vedr., hvilken destination der er praktisk at tage på ferieophold sammen med bebsen. Selv har jeg tænkt på Fuengirola , www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola, eller Torremolinos , www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos, . Så fremt manden eller jeg mangler lidt kultur i en større by er du dér få kilometre fra Malaga. Og i Torremolinos og Fuengirola virker der enormt bekvemt kombineret med god nærværendeherværende lune, lunt klima og goder måltider.

David fabler med positive briller vedr. Costa del sol. Han var dér da han var 24, og han vurderer, at Costa del sol er federe end Torremolinos og Fuengirola. Personligt har jeg ikke rejst til Fuengirola, Torremolinos eller Costa del sol, og det kan da være at han har en pointe. Der er derimod en ganske længere flyrejse til Costa del sol end vi har til Fuengirola og Torremolinos. Jeg skal til at forespørge mine venner som rejser med børn ska’ pumpes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.