Underholdende nisse kostumer, nissepige kostumer samt julemandskostumer har jeg fået købt i dag

På mit arbejde er flere af os ved at forberede aften med julehygge til de ansatte, og jeg er sørme vældigt entusiastisk over de indkøbte julemandskostumer, nisse kostumer plus nissepige kostumer. De er pæne plus flotte syninger. Jeg morer mig ved tanken om at se Bjørn og Julian være klædt som julemand i de smarte julemandskostumer, og tillige booker virksomheden 2-3 skuespillere der skal bære nisse kostumer. Vi har også valgt et sæt nissepige kostumer til den lårkorte side. Så er der lidt til herrerne. Alle kolleger har hundrede procent rigtig løssluppen arbejdstone her på kontoret, så vi går ikke ud fra at to-tre søde nissepige kostumer bliver dårligt modtaget.

Planlægningsfreaken her glæder mig vild til vores juleshow på min arbejdsplads. Vi har ikke holdt julefest før, og der skal virkelig ik undvære nisse kostumer, nissepige kostumer & julemandskostumer. Vi plejer at holde et stk frokostbuffet, men denne gang slutter os alle sammen året af inden ferien med nisse kostumer, julemandskostumer, sang og musik, hygge og nissepige kostumer. Det bliver en fest.

Langt de fleste er lykkelige over fester i min virksomhed. Kollegerne har fejret sommerparty og desuden sidste fest til påske, hvor Asta troppede op som et påskeæg. Skide skægt. Men nu er tiden inde til julemandskostumer, nissepige kostumer plus nissekostumer til firmaets forestående arrangement med raflegaver, historie om julens oprindelse og hjemmelavet gløgg. Hele festudvalget glæder sig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.