Undertegnede drømmer en smule om ture til vinrejser Toscana og kulturrejser Toscana

Min mor har de seneste måneder talt omkring kulturrejser Toscana (http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-toscana-firenze). Med hendes veninde har hun i dag reserveret billetter til en af de dejlige vinrejser Toscana og honestly er undertegnede en hel del misundelig på min mor og venindens vegne. Jeg har ikke rigtigt prøvet charter- og pakkerejser før i tiden og derfor har jeg ikke rejst på kulturrejser Toscana, men den slags vinrejser Toscana lyder jo ikk dårligt.

Min mutti & veninden Dorthe rejser om kring på den næste kulturrejser Toscana og får oplevet flere byer og vingårde. Veninderne skal såvel til små landsbyer og til Firenze og shoppe. Det er endvidere én kulturrejser Toscanamed tid til dasedage og udflugter på egen hånd, og ikke hver dag skal følge en fastlagt plan. Måske er jeg kommet i den alder, hvor du er i målgruppen for kulturrejser Toscana. For det syner sgu temmelig praktisk.

På kulturrejser Toscana kommer mutti omkring i en uges tid. Min mor rejser blandt andet på vinrejser Toscana – og min mor og hende behøver ikke at skulle få på plads, hvem af de to som holder sig ædru. Jeg og Ronnie var engang på fransk vintur og det var sgu en gene, at en af os kørte udlejningsbilen. Dér er kultur- og vinrejser Toscana med udflugter noget lettere. Fnis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.