Vi foretrækker at beskytte mod at folk kan se i haven ved brug af komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor min kæreste og mig er friske herrer i egen villa må vi altså til at forholde os til ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, såsom komposit hegn. Haven går med adgang til en offentlig sti og vores have er udelukkende beskyttet med snebærbuske. Min kæreste & mig nyder baghavens udsigt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at glane ugeneret ind. Og der går jeg og min kæreste efter at have steder i baghaven, hvor vi kan tulle i haven uden tøj på.

Jeg er startet på at google på komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn siden at jeg og kæresten flyttede til Brande. Vi er ikk’ kommet frem til, om vi skal vælge et komposit hegn, men det skal sgu være et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Dér er enighed når samtalen falder på vedligeholdesfri ting.

Min bror monterede komposit hegn i haven, og han er overordentlig begejstret for det. Jeg mener at det kan blive produceret i flere forskellige størrelser og kulører. Han valgte et mørkt vedligeholdelsesfrit hegn, imens jeg og min kæreste nok kommer til at vælge et lyst komposit hegn. Ham og jeg foretrækker noget landligt og lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.